KAJU YOĞURDU !
Selam! bugün için çok güzel bir tarifle geldim yine pratik ve oldukça lezzetli 👌
Malzemeler: *kaju fıstığı (ben bir çay bardağı kullandım burada ölçüyü size bırakıyorum)
*yarım limon suyu (limon küçükse bir tam)
*tuz
Yapılışı: kajuları bir gün önceden ılık suda bekletin eğer aceleniz varsa iki saat sıcak suda da beklemesi yeterli olur blender kremamsı kıvama gelene kadar çekelim blender güçlü değilse ara ara karıştırarak çekmek daha doğru olur kremamsı hal alan kajulara limon suyu ve tuzu ilave edip tekrar karıştırın burada limon suyu ve tuz damak zevkinize göre azaltıp çoğalta bilirsiniz. Ben birazcık taneli bıraktım sos gibi oldu siz dilerseniz biraz daha çekip kremamsı hal almasını sağlayabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder